До чергової частини Шаргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки с. Юліямпіль про те, що у підвальному приміщенні одного з нежилих будинків села вона виявила тіло своєї 84-річної матері.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. Хто і навіщо жорстоко розправився з літньою жінкою правоохоронці встановили вже за кілька днів та затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився сусід загиблої.

Затриманий зізнався, що з потерпілою в нього часто відбувались побутові конфлікти з будь-якого приводу. Молодик вважав, що літня сусідка, користуючись його відсутністю, постійно скоювала дрібні крадіжки з території його домогосподарства. Він вже неодноразово попереджав її, але все було марно. Ввечері, повертаючись з магазину чоловік знову побачив сусідку на своєму подвір’ї...

Конфлікту уникнути не вдалося. Розлючений чоловік завдав удару кулаком в обличчя пенсіонерки. Коли ж вона нецензурно облаяла молодика, він не стримався та завдав ще декілька ударів, від яких старенька, впала на землю.

Зрозумівши, що врятувати її вже неможливо, зловмисник вирішив приховати сліди злочину. Вночі він затягнув тіло вбитої до підвалу одного з сільських покинутих будинків та підпалив її одяг.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Триває розслідування.



Переглядів: 2784
Поширень: 0