10 березня в м. Вінниця о 18.00 на березі річки Південний Буг у садовому кооперативі «Енергетик», що розташований поблизу Вінницької ГЕС, виявлено господарську сумку, в середині якої знаходився оголений та зв’язаний мотузкою труп дівчини віком 15-35 років. Попередньо встановлено, що смерть загиблої настала 3-5 днів тому.

Міліція звертається до громадян допомогти встановити особу вбитої. Її прикмети: зріст 163 см, обличчя овальне, волосся довжиною до 20 см густе світло-русяве з рудим відтінком, брови рідкі, прямі світло-русі, ніс середній, очі сірі, вуха середні, рот середній, губи не виступаючі.

За фактом скоєння вбивства слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.115 КК України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Наразі триває огляд місця події, над розкриттям злочину працює створена посилена слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронцями вживаються усі заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до вбивства дівчини.

Прохання до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити особу вбитої або обставини злочину, прохання повідомити за телефонами: (0432) 59-34-05, 59-38-41 або 102.



Переглядів: 6011
Поширень: 0