24 липня 2014 року перестало битись серце видатної особистості, легенди правоохоронної системи не лише Вінниччини, а й України в цілому – генерал-лейтенанта міліції Тяжлова Віктора Семеновича.

У Вінниці на 78-му році життя помер легендарний генерал-лейтенант міліції Віктор Тяжлов

Тяжлов Віктор Семенович народився 10 листопада 1936 року.

Протягом 11 років Віктор Семенович очолював УМВС України у Вінницькій області. Завдяки багатогранному таланту керівника, надзвичайній працездатності, цілеспрямованості йому вдалося знайти принципово нові шляхи і методи професійної діяльності усіх служб міліції. Щоразу він наголошував: «Турбота про людину і її долю повинна бути основною метою у роботі», і сам щоденно слідував цьому принципу.

За самовіддану творчу працю на благо Вітчизни генерал-лейтенант міліції Тяжлов нагороджений орденом «Знак Пошани», 30 медалями і 60 нагрудними знаками. За заслуги удостоєний високих звань: «Заслужений юрист України», «Заслужений працівник МВС СРСР», а також нагороджений Почесними Грамотами Кабінету Міністрів і Верховної Ради України.

З 1997 року Віктор Семенович очолював створений ним благодійний фонд УМВС «Вітчизна і ветерани», який взяв на себе турботу про соціальний захист ветеранів війни та інших малозабезпечених громадян, опікувався ветеранами органів внутрішніх справ, вдовами загиблих міліціонерів та їх сімей.

Пішла у вічність яскрава людина, залишивши по собі на землі добру пам’ять та світлі спомини. Його ім’я назавжди залишиться в історії винницької міліції як приклад безмежної відданості та високого служіння Україні.

Колегія УМВС, працівники органів внутрішніх справ Вінницької області висловлюють глибокі співчуття сім’ї, рідним і близьким.

Пам’ять про виваженого та мудрого керівника, вірного чоловіка та люблялого батька навіки залишиться в наших серцях.

Прощання відбудеться 26 липня 2014 року о 12.00 год. за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 (приміщення Вінницької обласної філармонії).

Поховання - на кладовищі по вул. Хмельницьке шосе.



Переглядів: 5492
Поширень: 0