Вчора в Козятині близько 12 години сталася трагедія, яка забрала життя двох дітей. За попередніми даними, малолітні діти гралися в салоні автомобіля «ВАЗ -2101». До рук хлопчиків, які на деякий час залишилися без догляду дорослих, потрапили сірники та запальничка. Батьки в цей час були зайняті по господарству. Внаслідок пустощів з вогнем загорівся салон автівки.

Діти не змогли самостійно вибратися з машини, тож коли пожежу побачили батьки, вже було занадто пізно. Пожежу загасили, однак діти отримали важкі опіки. 2-річний хлопчик від отриманих опіків тіла загинув на місці пригоди. Його 3-річний братик був госпіталізований до місцевої районної лікарні. В дитини лікарі діагностували термічні опіки всього тіла 2-го ступеню, опіки дихальних шляхів та опіковий шок. На жаль, лікарі не змогли врятувати життя хлопчику, в реанімаційному відділенні того ж дня він помер.

За словами начальника Козятинського районного відділу міліції Геннадія Ткачука, діти виховувалися в благополучній багатодітній родині. В сім’ї було семеро дітей.

За фактом загибелі дітей слідчим відділом Козятинського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 115 КК України.

В рамках розслідування призначено ряд експертиз, правоохоронці з’ясовують обставини трагедії.
Триває розслідування.



Переглядів: 5218
Поширень: 0