В одному з сіл Гайсинського району під час сварки з дружиною чоловік наніс їй кілька ножових поранень, після чого покінчив життя самогубством. За життя важкопораненої жінки борються лікарі.

25 серпня близько дев’ятої години вечора до міліції надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї одного з домогосподарств сталась трагедія. Під час сварки з дружиною чоловік наніс їй кілька ножових поранень.

Господаря будинку співробітники міліції, які прибули на місце виклику, знайшли на задньому дворі будинку повішаним.

Зі слів рідних, які стали свідками сварки, причиною конфлікту між подружжям стали ревнощі. І чоловік, і жінка у момент сварки були напідпитку, оскільки щойно повернулися з гостей у компанії родичів. Почавши сваритися на дружину, чоловік наніс їй кілька проникаючих ножових поранень в область тулуба. Потім кинувся з ножем на рідних, які розбіглися, та викликали швидку і міліцію.

Як розповів перший заступник начальника УМВС Юрій Педос, 56-річна господарка будинку каретою швидкої допомоги у важкому стані була госпіталізована до хірургічного відділення лікарні, а її 53-річний чоловік покінчив життя самогубством ще до приїзду лікарів та міліції.

Чоловік близько 30 років тому відбував покарання у місцях позбавлення волі за вбивство першої дружини.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).



Переглядів: 3821
Поширень: 0