Повідомлення про травмування надійшло до лінійного відділу на станції Жмеринка на початку першої години ночі.

Чергова по станції повідомила, що опівночі на зупиночній платформі «Садова» потягом «Одеса-Ковель» смертельно травмовано чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронцям встановити особу загиблого не вдалося. Чоловік на вигляд 40-45 років, особливі прикмети: на правій руці відсутні вказівний, середній та мізинний пальці; на лівій руці відсутні фаланги вказівного, середнього та мізинного пальців, на зап’ясті розташоване татуювання у вигляді літери «В».

«Зі слів очевидців, чоловік сидів на колії і на гучний звуковий сигнал не реагував. Машиніст застосував екстрене гальмування, проте уникнути наїзду не вдалося. Людина загинула. Труп направлено на судово-медичну експертизу, - коментує начальник відділу Андрій Нагребецький. - З метою встановлення особи смертельно травмованого чоловіка, працівники транспортної міліції звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію щодо загиблого у лінійний відділ на станції Жмеринка, розташований за адресою: м.Жмеринка, вул. Образцова, 8-А, або за телефоном 4-27-27 (цілодобово)».

Нагадаємо, подібний нещасний випадок вже відбувається не вперше, 9 вересня на перегоні "Браїлів - Жмеринка-Подільська" було смертельно травмовано чоловіка.



Переглядів: 4174
Поширень: 0