Вінниччина знову у жалобі, адже антитерористична операція забрала життя ще двох патріотів, справжніх українців, які боронили рідну землю та кожного з нас від ворога. У зоні АТО загинув  прапорщик 95 аеромобільної бригади з міста Житомир – Михайло Рачок.

Військовий контрактної служби, 1984 року народження 26 січня потрапив під обстріл артилерії під час транспортування поранених з Донецького аеропорту. Прощатиметься Вінниччина із героєм-земляком 30 січня у його рідному селі Лозова Хмільницького району. У військового контрактної служби залишилися батьки, дружина та неповнолітня дитина.

У суботу, 31 січня, Вінниччина проводжатиме в останню дорогу земляка, старшого прапорщика прикордонної служби Ігоря Присяжнюка. Загинув 38-річний герой під час виходу з оточення в районі населеного пункту Амвросіївна Донецької області ще 7 серпня 2014 року, однак, раніше він був у списку зниклих безвісти під №1. Тіло бійця вдалося ідентифікувати за результатами проведених експертиз. Церемонія прощання відбудеться у Будинку офіцерів, поховають бійця на Алеї Слави Центрального кладовища у м. Вінниця.

У Ігоря Присяжнюка залишилися батьки, дружина та 5-тирічний син.

Схиляємо голови у скорботі , щирі співчуття батькам, друзям, родинам загиблих.

Вічна пам’ять Героям.


Переглядів: 5429
Поширень: 0