Правоохоронець загинув сьогодні під час обстрілу бойовиками м. Краматорська внаслідок прямого влучання снаряду на територію дислокації зведеного загону вінницької міліції. Ще двоє вінницьких міліціонерів отримали поранення.

Старший інспектор з особливих доручень відділу дільничних інспекторів міліції Денис Жембровський після місяця ризикованого відрядження через декілька днів мав повернутися додому. Це була його друга поїздка в зону бойових дій.

Денис був в числі перших вінницьких міліціонерів, які у травні минулого року вирушили на Схід України захищати її від ворога. Ніс службу на блокпостах поблизу тоді ще захопленого бойовиками Слов’янська.
Колеги по службі цінували його за оптимізм, добру вдачу, товариськість.

Під час обстрілу бойовиками Краматорська загинув майор міліції з Вінниці Денис Жембровський

На службу в міліцію Денис прийшов після навчання в Одеському юридичному інституті у 2002 році. Починав працювати дільничним інспектором у м. Вінниці, згодом на різних посадах міліції громадської безпеки.

Денису Жембровському було всього 33 роки. Попереду в нього було багато планів, яким не судилося здійснитися. Він був добрим сином і люблячим чоловіком. Надійним товаришем, життєрадісною, позитивною людиною. Таким його пам’ятатимуть. Герої не вмирають!

Керівництво УМВС, особовий склад вінницької міліції висловлюють щирі співчуття рідним загиблого.



Переглядів: 5756
Поширень: 0