Сергію Вальтеру загрожувало до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на місцеве видання «Наш город».

За інформацією видання, співробітники «швидкої» підтвердили, що близько 8.00 на місце проживання Сергія Вальтера хтось викликав медспівробітників.

«Нагадаємо, що останні кілька років мер Мелітополя судився у справі «виконкомівської» ОЗГ. Державний обвинувач Денис Корх попросив для міського голови Мелітополя Сергія Вальтера покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років з конфіскацією майна, позбавленням права обіймати певні посади протягом трьох років і штрафу в 17 тисяч гривень», пише видання.

Так, на думку прокурора, слідство довело, що Сергій Георгійович використовував підроблений диплом вищого навчального закладу при працевлаштуванні. За це Денис Корх вимагає для обвинуваченого 3 роки обмеження волі.

На рік менше держобвинувач вимагає для мера за завідомо неправдиві свідчення. На шість років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади та штрафом у 17 тисяч гривень прокурор просить засудити міського голову за зловживання владою або службовим становищем у складі організованої злочинної групи.

За найбільш тяжкими статтями обвинувачення покарання для Сергія Вальтера, на думку Дениса Корх, повинне виявитися ще суворішим: за вимагання хабара - 12 років, а за відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом організованою групою, - 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Переглядів: 4171
Поширень: 0