Після скоєння крадіжки з помешкання у Тульчині неодноразово судимий 48-річний мешканець Волинської області разом з двома жителями Грузії 27-и та 38-и років намагалися втекти на Ауді-6. Близько восьми кілометрів їх переслідували працівники міліції на службовій автівці. Перегони закінчилися при в’їзді в село Копіївка - водій «Ауді» не справився з керуванням та врізався в огорожу. Покинувши іномарку, злодії з напакованими карманами краденого золота та грішми, почали тікати. За ними кинулися два міліціонери. Ще три кілометри правоохоронцям довелося наздоганяти кавказців та волинянина. Зрозумівши, що врятуватися втечею не вдасться, зловмисники на ходу викинули частину краденого.

Крадіїв затримали на полі за селом. При особистому огляді у них вилучили близько 30 тисяч гривень та 8 найменувань золотих виробів. В автомобілі виявили револьвер а також сумку з краденими речами, які зникли цього ж дня з квартири у м. Тульчині – ноутбук, фотоапарат, відеокамера.

Приїжджі з кавказького регіону були без будь-яких документів, тож зараз зроблені необхідні запити для з’ясування їх паспортних даних та проводиться перевірка на наявність кримінального минулого.

Зловмисники затримані. За фактом крадіжки, скоєної групою осіб, порушено кримінальну справу. Проводиться перевірка на причетність підозрюваних до скоєння подібних злочинів на території області.


Переглядів: 3343
Поширень: 0