За інформацією  Reuters, щонайменше 27 людей загинули в результаті нападу на готель Imperial на курорті Ель-Кантауи під містом Сус в Тунісі. Поранено щонайменше шість людей, повідомляє видання Ділова Столиця.

Повідомляється, що один з озброєних зловмисників був убитий місцевими силовиками, а другого зараз розшукують правоохоронці.

Місцева радіостанція Jawhara FM інформує, що туніські військові виявили на тілі знищеного бандита прикріплений до нього вибуховий пристрій, який той, можливо, хотів привести в дію.

Відпочиваючі розповідають, що напад почався з пляжу "Маса людей побігла від пляжу. Мій син в цей момент був у морі. Ми з дружиною закричали, щоб він виходив. Він підбіг і сказав, що тільки що побачив, як когось вбивають", - розповів відпочиваючий Гері Пайн.

Туристи поховалися по номерам в готелях і барикадуються. Вони підсувають до дверей матраци, тумбочки і столи.

Інший турист, росіянин Петро Червінець, повідомляє, про терористів що атакували готель Riu Imperial Marhaba в Тунісі. За словами очевидця вони підійшли до пляжу на катері. Він також розповів, що в атакованому терористами готелі багато туристів з Росії. На даний момент всі туристи знаходяться в приміщенні готелю. Паніки серед відпочиваючих не спостерігається, обстановка більш-менш спокійна.

За неофіційною інформацією, серед постраждалих є і громадяни інших країн, зокрема Німеччини та Великої Британії, повідомляє Depo.ua

Агенство РІА "Новини" з посиланням на джерело в місцевих силових структурах, повідомляє що одною з постраждалих виявилась громадянка України.

У МЗС України наразі перевіряють інформацію, і заяв щодо того чи є українці серед загиблих та постраждалих не здійснювали.



Переглядів: 5155
Поширень: 0