27 серпня в Немирівському районі відбулося поховання ще одного бійця, четвертого патріота Немирівщини, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність України.

Микола Іванович Янюк у свої 53 роки – пішов добровольцем в зону антитерористичної операції 9 березня цього року. Проходив службу у першому саперно-мінному батальйоні військової частини м. Артемівськ Донецької області. Під час бойових дій отримав поранення, але після лікування не залишив справи захисту Батьківщини. 23 серпня під час огляду взводного опорного пункту в селищі Золоте Луганської області – боєць підірвався на «розтяжці», а наступного дня помер у лікарні Сєвєродонецька. Ціною власного життя Микола Іванович врятував двох своїх побратимів, з якими заступив на караул. Так відстоював солдат інтереси миру та справедливості і Немирівщини, і Закарпатської області, звідки сам родом.

На Вінниччині попрощались із Миколою Янюком, який загинув на Луганщині

На похороні були присутні рідні, сусіди, бойові друзі, представники місцевої районної та міської влади, небайдужі громадяни. Проводжали в останній путь бійця під час похоронної процесії і жителі міста та автомобілісти, зупинивши транспорт.

На Вінниччині попрощались із Миколою Янюком, який загинув на Луганщині

Вічна пам'ять герою!



Переглядів: 4175
Поширень: 0