Як зазначив перший заступник начальника Замостянського РВ Віталій Стахов, підозрюваного затримали на місці злочину – біля кафе неподалік Центрального автовокзалу. На нього вказали численні свідки. Хлопець просто підсів до незнайомої компанії і запропонував випити по 50. Слово за слово – почалася суперечка. Один з чоловіків, які відпочивали у кафе, запропонував нахабному хлопцю вийти.

- На вулиці між хлопцями виникла суперечка, - зазначив Віталій Стахов. – Суперечка переросла у недовготривалу бійку. У підозрюваного був ніж, простий, невеликий, холодною зброєю він не вважається, у вільному продажу є. Можна купити у будь-якому магазині, розкладний. Він наніс два удари потерпілому: у область грудної клітини, з лівої сторони і у область черевної порожнини. Один з ударів був смертельним, задів артерію, у кареті швидкої допомоги потерпілий помер.

Підозрюваного затримали на місці. Він впав поряд із жертвою. Там його і застали правоохоронці. Наразі чоловік перебуває у ізоляторі тимчасового утримання. Слідство триває. На підозрюваного чекає психіатрична експертиза. Порушена кримінальна справа за ст. 121, ч.2 – нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.


Переглядів: 3014
Поширень: 0