Вінницький обласний військовий комісаріат з глибоким сумом сповіщає, що 14 січня 2016 року пішов з життя генерал-лейтенант Процепко Олексій Гаврилович.

На 72 році життя перестало битися серце авторитетної людини, досвідченого і висококваліфікованого військового, мудрого керівника і великого життєлюба.

Життєвий шлях О.Г.Процепко – зразок людської гідності, добропорядності, уміння толерантно працювати з людьми.

Народився Олексій Гаврилович 5 лютого 1943 року в селі Кирнасівка, Тульчинського району, Вінницької області. Військову кар’єру розпочав у 1963 році з навчання у Харківському гвардійському танковому училищі. Пройшов довгий шлях від командира танкового взводу до начальника Головного управління з виховної роботи МО України.

Генерал-лейтенант Процепко О. Г. з 1992 – 1998 роки виконував обов’язки військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату. У пам’яті всіх, хто знав і працював разом з Олексієм Гавриловичем,  він залишиться принциповим і чуйним керівником, людиною, яка вірно служила Батьківщині і обраній справі. Процепка О.Г., любили і поважали за добре ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.

Панахида  по генерал-лейтенанту Процепко О.Г. відбудеться 16 січня 2016 року з  10.00 до 12.00 за адресою м. Вінниця, пл. Перемоги, гарнізонний будинок офіцерів.

У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про ПРОЦЕПКО Олексія Гавриловича назавжди збережеться в наших серцях.  



Переглядів: 6633
Поширень: 0