Кривава трагедія розігралася в будинку 87-річної жительки села. В цей час у неї гостював син, що періодично приїздив з Києва допомогти старенькій. Чоловік сам уже перебував на пенсії, тож міг собі дозволити побути на батьківщині декілька тижнів. Його знали в селі, як привітного, компанійського чоловіка, який любив запросити односельців в гості, пригостити, за розмовами згадати молодість.

Того фатального вечора киянин теж приймав гостей в будинку матері – зайшов односелець зі своїм сином. Після застілля батько пішов додому, а хлопець залишився. Спиртне викликало сплеск агресії у юнака, який, у пошуках адреналіну схопив рушницю господаря та збирався постріляти на подвір’ї. Зав’язалася суперечка. Розлютившись ще більше, гість почав прикладом бити супротивника по голові, а потім вистрелив, поціливши в ногу.

Небажаним для зловмисника свідком стрілянини та бійки стала старенька мати чоловіка. Тож озброєний гість, не довго думаючи, поцілив бабусі в голову. Від поранення вона відразу загинула.

Смертельним виявився постріл і для її сина. За висновками судово-медичної експертизи, 59-річний чоловік помер від втрати крові – куля пошкодила артерію.

Виявив загиблих односелець, коли проходив повз будинок пенсіонерки – там серед білого дня все ще горіло на вулиці світло. Селянин зайшов в кімнату і жахнувся від побаченого…

На місце злочину відразу ж виїхала слідчо-оперативна група міліції, розкриття подвійного вбивства взяв під особистий контроль начальник ГУМВС Василь Поліщук, який побував на місці трагедії.

На слід підозрюваного вийшли через два дні. Хлопець збирав речі, щоб втекти від відповідальності в Росію. До речі, на момент скоєння тяжкого злочину він перебував під слідством за вчинення розбійного нападу на жительку цього ж села – нанісши літній жінці тілесні ушкодження, зловмисник відібрав у неї останні 20 гривень. Суд на період слідства обрав для нападника запобіжний захід – підписку про невиїзд.

Наразі підозрюваного у подвійному вбивстві затримано. Йому загрожує до 15 років ув’язнення або довічне перебування за гратами.


Переглядів: 3370
Поширень: 0