28 вересня у Вінниці оголошено День жалоби у зв’язку із похованням вінничанина Іллі Жабіцького, який загинув 23 вересня в зоні антитерористичної операції.

На знак скорботи за загиблими у День жалоби, відповідно до рішення виконкому міської ради №1499 від 23.06.2016, на всій території міста Вінниці будуть приспущені Державні Прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

Виконком міської ради також рекомендує підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності на території міста Вінниці долучитись до вшанування пам’яті загиблого в ході проведення антитерористичної операції та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Прощання із загиблим, 25-річним Іллею Жабіцьким, відбудеться 28 вересня о 10:00 по вул. Замостянська,46 (колишня 50-річчя Перемоги). На час проведення прощальної церемонії на території міста будуть обмежені проведення концертно-розважальних заходів, спортивних змагань.

Старший солдат Ілля Жабіцький був стрільцем снайперського взводу. Він проходив службу за контрактом у в/ч пп В0927. Загинув 23.09.2016р. поблизу населеного пункту Зайцеве Донецької обл. в результаті мінно-вибухової травми.



Переглядів: 4982
Поширень: 0