Як повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Вінницькій області, вони одразу зателефонували на „102”, а також викликали швидку. Проте, лікарі врятувати життя чоловіка не встигли. Коли приїхали на місце, 62-річний вінничанин був мертвим.

Як з’ясували експерти, смерть чоловіка наступила унаслідок черепно-мозкової травми. Окрім цього, вінничанина вдарили у шию ножем. У гаражі було облаштовано пункт прийому металобрухту. Оперативним шляхом міліціонери встановили підозрюваного. Ним виявився 25-річний житель Козятинського району з багатодітної родини. Хлопець не мав постійного місця роботи. Протягом чотирьох років був контрактником, але останнім часом заробляв тим, що допомагав приватним підприємцям розбирати цеха на Хімзаводі. До пункту здачі металолому навідувався часто, адже під час демонтажу цехів знаходив металобрухт. Таким чином, заробляв додаткові гроші.

Так було і в ніч з 27 на 28 січня. Хлопець прийшов здати кабель, який сам оцінив у 210 гривень. Натомість „прийомщик” не хотів давати більше 201 гривні. Двоє чоловіків посварилися. Юнак схопив ножа і вдарив опонента у шию. Коли той впав, злякався, знайшов молоток і ще раз вдарив господаря гаражу. Забрав 210 гривень, а ще – 300 гривень, які знайшов у гаражі. Після вчиненого – утік у Козятин. Але там міліціонери знайшли його за дев’ять днів. Наразі підозрюваного затримано. За фактом порушено кримінальну справу – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого.


Переглядів: 3429
Поширень: 0