Вбиту знайшов її чоловік в погребі, прикидану мішками. За висновками судово-медичної експертизи, смерть жінки наступила внаслідок черепно-мозкової травми.

Міліція зайнялася розслідуванням тяжкого злочину. В коло підозрюваних, які перевірялися на причетність до вбивства потрапили декілька осіб, які спілкувалися з загиблою, в тому числі і її чоловік , адже останнім часом він проживав у батьків, справа йшла до розлучення. Втім проведене розслідування підтвердило його алібі та відкинуло усі підозри. Натомість питання виникли до знайомого загиблої, який раніше товаришував з подружжям та іноді заходив в гості.

За словами заступника начальник Вінницького районного відділу міліції Олександра Щербаня, чоловік спочатку стверджував, що ввечері та вночі був вдома. Це ж саме підтвердила його дружина, яка вранці бачила його сплячим в сараї . Чоловік пояснив, що прийшов п’яний і не хотів заходити до хати. Але, як з’ясувало попереднє розслідування він заходив до загиблої ввечері.

Після застілля між гостем та жінкою виникла сварка. Начебто, через те, що вона відмовилась позичити гроші. Вчорашній друг вхопив її за горло та придушив. Жінка впала на підлогу, втратила свідомість. Злякавшись, що вчинив непоправне, виніс нещасну на подвір’я та вкинув до погребу. Падаючи вниз, жінка отримала смертельну травму голови, вдарившись об кам’яні сходи. Наостанок вбивця кинув на свою жертву напівпорожній мішок з вапном та пішов додому.

Даючи покази міліції, він недовго настоював на невинуватості. Можливо, під тягарем сумління, розкаявся та зізнався у всьому, що вчинив. Запевняв, що не хотів позбавляти жінку життя.

За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Підозрюваного затримано. Раніше він був засуджений умовно за зберігання наркотиків. Тепер йому загрожує до 15 років реального тюремного ув’язнення.


Переглядів: 3262
Поширень: 0