Обличчя побитого годі було впізнати, бо перетворилося на криваве місиво. Потрапивши під світло фар таксі, невідомий кинувся тікати. Чоловік, що залишився нерухомо лежати на снігу, був мертвий. Таксист повідомив про побачене міліцію. Через лічені хвилини на місці вже працювала слідчо-оперативна група міліції. Пошукова собака взяла слід і привела до квартири на третьому поверсі у сусідньому під’їзді. Аби потрапити до помешкання, де ймовірно, перебували злочинці, правоохоронцям довелося ламати двері, бо на всі вимоги відчинити двері, господар відповідав тишею. Коли міліціонери зайшли до квартири, чоловік, який ще перебував у п’яному угарі, кинувся на них з ножем в руках, намагаючись втекти.

В занедбаних кімнатах, де всюди панував безлад, на підлозі та стінах залишились сліди крові, особливо у ванній кімнаті. Було зрозуміло, що саме тут вбитого чоловіка позбавили життя. 37-річний Віктор (імена змінені) перекладав усю вину на свого товариша Павла, з яким напередодні разом випивали.

Близько 5-ї години ранку міліція затримала другого учасника нічної екзекуції на вулиці Островського. Зібравши поспіхом речі в квартирі співмешканки, уродженець Івано-Франківської області йшов у бік залізничного вокзалу, щоб втекти з Вінниці. Коли його доставили у відділок міліції, 43-річний Павло зізнався, що разом зі своїм знайомим у його квартирі побив невідомого йому чоловіка. Сварка виникла через те, що господарю начебто не сподобалось, що гість… з’їв зайву котлету. Він затіяв бійку, до якої підключився згодом Павло. Чоловіки били свою жертву руками і ногами по голові в коридорі, потім затягли до ванної, де довершили страшне дійство. Віктор свою вину заперечував, стверджуючи, що вдарив потерпілого всього декілька разів рукою.

Коли зрозуміли, що чоловік мертвий, вирішили позбутися трупа. Зв’язали ноги та Павло витяг його з квартири. Волік по снігу, доки його не налякало таксі. Тож змушений був покинути страшну ношу і втікати.

Правоохоронці встановили особу вбитого. Ним виявився 36-річний вінничанин, який ніде не працював, проживав з братом, був схильним до вживання спиртних напоїв.

За словами начальника Замостянського районного відділу міліції Сергія Сокирана за фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Триває розслідування.


Переглядів: 3064
Поширень: 0