На дверях будинку дідуся, що проживав одиноко, висів навісний замок, а самого власника помешкання не було видно три дні. Підозри сусідів, що з літнім чоловіком могло трапитись непоправне підтвердилися, правда виявилася жахливою - через вікно вони побачили на підлозі нерухоме тіло дідуся в калюжі крові. Вбитий пролежав там три дні.

За висновками судово-медичної експертизи, смерть наступила внаслідок відкритої черепно-мозкової травми. Вбивця наніс своїй жертві близько 10 ударів молотком по голові…

Як повідомив начальник Погребищенського районного відділу міліції Василь Франко, на підозрюваного у вбивстві вийшли, провівши подвірний обхід. Опитували в, першу чергу, сусідів, тих, хто найтісніше спілкувався з загиблим. Підозри впали на чоловіка, який проживав неподалік пенсіонера. В будинку співмешканки він з’явився три місяці тому. 32-річний приїжджий провів в місцях позбавлення волі біля десяти років за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого та крадіжку. Після звільнення з колонії він познайомся з жінкою, до якої невдовзі переїхав. Ніде не працював, а тут раптом повідомив, що їде в Київ на заробітки. Насправді, поїхав витрачати вкрадені у пенсіонера гроші та розважатися.

За попередніми даними розслідування, чоловік зайшов по-сусідськи переговорити до дідуся, та скориставшись тим, що господар на декілька хвилин вийшов в іншу кімнату, вкрав з шафи 6 300 гривень. Гроші став щедро витрачати – купив мобільний телефон, DVD-програвач, пригощав дівчат в кафе. А через чотири дні вирішив перевірити, чи є у дідуся підозри щодо нього. Тож прийшов в гості, а згодом між ним та господарем, який висловив йому свої претензії, виникла сварка, що закінчилася трагічно.

Підозрюваний зізнався у скоєному, під час відтворення злочину показав , куди викинув знаряддя злочину.

За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Підозрюваний під арештом. Розслідування продовжується.


Переглядів: 2924
Поширень: 0