Дівчинка потрапила в реанімаційне відділення дитячої клінічної лікарні з діагнозом - гостре отруєння чадним газом. Життя дитини було врятоване завдячуючи вчасному втручанню сусідів, що забили тривогу, помітивши, як з квартири, де проживала сім’я, просочується дим.

В помешканні, де панував бруд та безлад, скоріше за все від цигарки, почали тліти речі. П”яна матір на те не зважала та, сама перебуваючи в безпорадному стані, долею дочки не переймалася. На місце надзвичайної події викликали швидку, пожежних та міліцію. Пожежу ліквідували, а дитину, яка встигла надихатися чадним газом, доправили в реанімаційне відділення лікарні… звідки її невдовзі викрав горе-батько. Лікарі з допомогою міліції повернули дівчинку, яка перебувала у важкому стані, в лікувальний заклад, де їй була надана невідкладна допомога. Тепер дитина почувається нормально та знаходиться у дитячому притулку «Добро». А щодо її батька порушили кримінальну справу. Вирішується питання про позбавлення подружжя батьківських прав на дочку.

За інформацією Сектора кримінальної міліції у справах дітей Ленінського районного відділу міліції, сім’я Олександри перебувала на обліку як неблагополучна, батьки зловживали спиртним, часто залишали дитину, яка має вади розвитку, без догляду, не переймалися її лікуванням. Профілактичні бесіди з батьками працівників міліції та неодноразові попередження не принесли жодних результатів. Залишається додати, що 58-річний батько Олександри працює викладачем в одному з вінницьких вищих навчальних закладів. Сіє розумне, добре, вічне ?...


Переглядів: 2976
Поширень: 0