У суботу, 5 травня, у Вінниці на підприємстві «Спецстрой» знайшли повішеним 65-директора товариства Сергія Вороніна. Про це повідомляє сайт Вінниця.Ок

У 2002-2005 роках він був заступником міського голови Вінниці – опікувався архітектурою, будівництвом та житлово-комунальним господарством.

У поліції підтверджують факт загибелі керівника одного з підприємств, але не називають ні прізвища покійного, ні компанії, яку він очолював.

"У суботу близько 16-ї години на території одного з вінницьких підприємств знайшли повішеним його керівника. До ЄРДР внесено відомості за статтею 115 ККУ з поміткою: «Самогубство». Саме ця версія нині розглядається як основна, оскільки на тілі покійного не було ознак, що свідчили б про те, що йому «допомогли» покінчити з життям. Натомість було знайдено передсмертну записку. Зараз поліція чекає результатів судово-медичної експертизи. У рамках розпочатого кримінального провадження встановлюються обставини смерті чоловіка", - розповіла у коментарі «ВінницяОк» речник ГУ Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.



Переглядів: 3922
Поширень: 0