15 червня у Вінниці оголошено День жалоби у зв’язку із похованням вінничанина Олексія Зiнов'єва, бійця 2-ї окремої тактичної групи Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», який загинув 13 червня в зоні ОСС.

На знак скорботи за загиблими у День жалоби, відповідно до рішення виконкому міської ради №1499 від 23.06.2016р., на всій території Вінниці будуть приспущені прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

Виконком міської ради також рекомендує підприємствам усіх форм власності на території міста Вінниці долучитись до вшанування пам’яті загиблого та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

До уваги вінничан! 15 червня у місті оголошено День жалоби

Початок прощання із загиблим, 29-річним Олексієм Зiнов'євим, відбудеться 15 червня о 12-ій годині за адресою м. Вінниця, вул. Цимлянська, 29. Загиблого поховають на Алеї почесних поховань на кладовищі Лука-Мелешківська.

На час проведення прощальної церемонії та поховання на території міста буде обмежено проведення концертно-розважальних заходів, спортивних змагань.



Переглядів: 7923
Поширень: 0