Святкування Дня Європи стало останнім святом в житті підлітка, якому за тиждень мало б виповнитися 18 років. Ранком цього фатального дня Андрій з товаришем вирішив поїхати в село до мами. На прохання матері залишитись ночувати юнак відмовився. Він поспішав назад у місто, де відбувались масові гуляння, де можна побачити багато цікавого. Ввечері цього різноманітного на враження дня, хлопці в подвір’ї будинку, де проживали, запускали феєрверки. До них підійшов невідомий, як потім з’ясувалось, раніше судимий за крадіжку, 28-річний чоловік та попросив спочатку цигарку, потім пиво, а потім … між хлопцями зав’язалась бійка. Розлючений чоловік, якому хлопці розбили ніс, пішов, але обіцяв повернутись. Хвилин через 10 він повернувся вже з ножем. Підійшовши до Андрія, він вдарив хлопця ножем у лівий бік та втік. Карета швидкої допомоги негайно доставила юнака до реанімаційного відділення лікарні. Там, цього ж дня, не приходячи до тями хлопець помер.

начальник Ленінського ВМ МВ ГУМВС Віктор СидоренкоЗатримали підозрюваного чоловіка особисто начальник Ленінського райвідділу міліції Віктор Сидоренко та заступник начальника слідчого управління ГУМВС у Вінницькій області Сергій Кримчук. «Поки тривав збір особового складу, ми продумували шляхи, куди б міг побігти підозрюваний. Наша увага зосередилась на невеликій вулички, яка вела до приватного сектору. Була четверта година ранку. Скрізь темно. В одному будинку горіло світло. Тільки ми зайшли на подвір’я до нас вийшов чоловік в закривавленій одежі та слідами побиття на обличчі. Він пояснив, що між ним та жінкою виникла сварка, і саме жінка його побила. Розуміючи, що такі тілесні ушкодження нанести жінка фізично не може, і чоловік відверто бреше, ми його негайно затримали і доставили до відділу міліції», - розповідає начальник Ленінського райвідділу міліції Віктор Сидоренко.

Товариш Андрія упізнав в підозрюваному чоловіка, який вбив його друга. Ніж вилучено. Підозрюваний у скоєному зізнався. Порушено кримінальну справу за ст. 115 ККУ «Умисне вбивство», яке карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Схоже безглузде вбивство, спричинене сваркою між двома чоловіками сталось на минулому тижні. До 38-річного чоловіка, місцевого жителя, який ввечері, на спортивному майданчику займався фізичними вправами, підійшов сп’янілий сусід. Слово за слово та між чоловіками виникла сварка. Сусід довго не роздумуючи дістав ножа та одним ударом в грудну клітину позбавив чоловіка життя. Непрацюючого, 45-річного, раніше неодноразово судимого чоловіка затримано за підозрою в скоєнні умисного вбивства.


Переглядів: 5069
Поширень: 0