По телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення міської лікарні з численними колото-різаними ранами було госпіталізовано 20-річну місцеву жительку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій нанесла її колега, 21-річна вінничанка.

21-річна офіціантка одного з ресторанів міста Вінниці ледь не вбила свою колегуЯк з’ясувалось, потерпіла, повертаючись з робочої зміни, зустріла свою колегу, яка попросилась до неї переночувати. Прихопивши пляшку горілки, дівчата відправились додому до потерпілої. Там на них чекала подруга з коханим, оскільки дівчата винаймала двокімнатну квартиру разом. Випивши пляшку горілки, співмешканка постраждалої разом з хлопцем пішли відпочивати. Господарка зі своєю колегою залишились у кімнаті розмовляти, при цьому запрошена весь час палила, за що отримала зауваження.

Прокинувшись ранком від болю, потерпіла побачила свою колегу з ножем у руках. Вона наносила їй ножові удари по різним частинам тіла. Невідомо чим все закінчилось, якби на крики про допомогу не прибігла співмешканка з хлопцем. Вони вигнали з квартири оскаженілу дівчину. Разом з нею у молодих людей зникли мобільні телефони та гаманці.

Затримали підозрювану через кілька годин, коли вона з валізою намагалась виїхати з міста, - каже начальник Ленінського відділу міліції м. Вінниці Анатолій Коцюруба. Викрадені нею речі вилучені та повернені власникам. Стан здоров’я потерпілої задовільний. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 185 КК України «Крадіжка» та ст. 122 КК України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження».


Переглядів: 3259
Поширень: 0