Трагедія сталась в одному з сіл Калинівського району. В той день 62-річного батька прийшов, провідати син. Пенсіонер проживав самотньо. Два місяці тому він поховав свою дружину. Чоловіки трохи випили та батько пішов на роботу. Він робив сусідам ремонт, за що отримував гроші.

Повернувшись з роботи чоловік помітив, що з його господарства зникла гуска та п’ятеро гусенят. Намагаючись з’ясувати обставини зникнення птиці, між чоловіком та його 37-річним сином виникла сварка. Син взяв дерев’яний молоток та замахнувся ним на батька. Вихопивши інструмент з рук сина, батько декілька разів вдарив ним нападаючого по голові. Завдані удари виявились смертельними. Коли чоловік зрозумів, що вбив власну дитину, щоб уникнути покарання, закопав тіло вбитого у своєму господарстві.

У тому, що сталось, пенсіонер зізнався через три дні своїй дочці, яка приїхала з міста провідати батька. Саме вона повідомила працівників міліції про те, що її батько вбив брата.

Як повідомив начальник Калинівського райвідділу міліції Микола Господарць, батько вбитого затриманий, у скоєному зізнався. Знаряддя вбивства вилучено. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 ККУ «Навмисне вбивство».


Переглядів: 3713
Поширень: 0