Повернувшись додому в стані алкогольного сп’яніння, 37-річний чоловік вирішив зайнятись вихованням сина, яке закінчилось сваркою та бійкою. Після такого непорозуміння батько наполіг на тому, щоб його син залишив домівку. На таку пропозицію хлопець не погодився, до того ж на дворі вже було темно. Тоді розлючений батько приніс з сараю пляшку з бензином та почав погрожувати спалити будинок, якщо син його не залишить.

Коли сп’янілий чоловік побачив, що його погрози не діють, почав розливати бензин по будинку. В той час, коли хлопець намагався вирвати пляшку з пальним, батько підпалив запальничку і з місця події втік. Матері хлопця в цей час не було вдома.

Як повідомив начальник Чечельницького райвідділу міліції Сергій Чижик, родина, в який виховується хлопець неблагополучна. Батько надмірно вживає спиртні напої, після чого влаштовує скандали та бійки. Неодноразово він притягувався до адміністративної відповідальності. Навіть в цей день, коли сталась трагедія, батько потерпілого сплатив штраф за ч.2. ст.173 «Вчинення насильства в сім`ї або невиконання захисного припису».

Зараз чоловік затриманий. Його син знаходиться у лікарні. На нього чекає операція з пересадки шкіри.


Переглядів: 3057
Поширень: 0