Компанія святкувала на березі річки Південний Буг. Застолля на природі спочатку не віщувало нічого поганого, втім, один з гостей, потрапивши в обійми «зеленого змія», почав вести себе зухвало, чіплявся з непристойними пропозиціями до дружини іменинника. Її чоловіка поряд не було, він пішов купатися, тож жінка, не довго думаючи, вхопилась за ножа.

Обороняючись, завдала нахабі поранення в область грудей. В цей час Анатолій, побачивши бійку, кинувся розбороняти її учасників, отримавши сам удар ножем в стегно. Поранення для 30-річного чоловіка виявилося смертельним – через те, що ніхто з п’яної компанії не зміг надати йому допомогу та вчасно викликати швидку. Додзвонилися до лікарні уже з дому. Тож коли медики приїхали на місце трагедії, їм залишилось констатувати смерть пораненого, який загинув від втрати крові.

Як повідомив в.о. начальника Гніванського РВ ГУМВС у Вінницькій області Ярослав Марченко, винуватця загибелі чоловіка затримали за місцем проживання. Там же вилучили ніж і закривавлений одяг. За фактом навмисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, порушено кримінальну справу. Доведеться нести кримінальну відповідальність і 28-річній дружині іменинника, яка завдала тяжких тілесних ушкоджень підозрюваному. Останній, який має сумний досвід відбування покарання, під вартою перебуває в лікарні. Слідство триває.


Переглядів: 3819
Поширень: 0