Днями до правоохоронців звернувся 20-річний приватний підприємець з заявою про те, що з його будинку скоєна крадіжка грошей в сумі майже 15 000 гривень. Як з’ясувалось, крадіжку скоїла його 22-річна сестра.

Між братом та сестрою, які проживають разом у батьківському будинку, склались досить складні стосунки. Дівчина мала вже свою родину та маленьку дитину. Її брат працював у сфері послуг та непогано заробляв. Всі зароблені гроші, він ховав у своїй кімнаті, яку зачиняв на ключ. Того дня між рідними людьми виникла чергова сварка, після якої в дівчини виникло єдине бажання – помститись. Вона вирішила залишити брата без грошей. Коли його не було дома, дівчина через вікно залізла у його кімнату та викрала всі заощадження.

За відбитками пальців рук, вилучених з місця пригоди, співробітниками міліції було встановлено, що у крадіжці винна саме рідна сестра потерпілого.

Інший випадок стався в одному з сіл Вінницького району.

До працівників Вінницького РВ надійшла явка з повинною від 33-річної жительки міста Вінниці, яка викрала в батька пенсійну картку та в сестри зарплатну, з яких зняла 3 885 гривень. Викрадені гроші жінка витратила на випивку.

Як повідомив начальник Вінницького РВ ГУМВС України у Вінницькій області Микола Бокша, проти обох жінок порушені кримінальні справи за ст. 185 ККУ «Крадіжка».


Переглядів: 3016
Поширень: 0