31 серпня о 17.00 до правоохоронців Ленінського відділу міліції звернувся 28-річний киянин з повідомленням про те, що він приїхав до своєї 86-річної бабці, але не може потрапити до її квартири, оскільки двері зачинені з середини. Також чоловік повідомив, що напередодні до нього зателефонував чоловік старенької та попросив негайно приїхати, бо сталась біда. Після такого повідомлення молодий чоловік намагався по телефону з’ясувати, що саме сталось, але на його дзвінки ніхто не відповідав.

За вказаною адресою виїхали співробітники міліції та МНС. Дійсно, двері квартири, де проживали пенсіонери, були зачинені з середини на два замки та два ланцюжки. Шляхом розбиття вікна оперативники потрапили до помешкання та побачили жахливу картину. На ліжку лежало понівечене тіло літньої жінки, а поруч знаходився, повішаний на мотузці її чоловік.

Медичним експертом було встановлено, що жінка померла від завданих тілесних ушкоджень у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, множинних переломів черепа та ушкоджень трахеї, завданих сокирою.

Зі слів онука та сусідів, між літніми людьми часто виникали сварки. Чоловік постійно докоряв жінці, що вона людина неосвічена і мало чого розуміє у життєвих справах. Часто доходило і до бійок. Про це жінка неодноразово жалілась онукові.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУМВС України у Вінницькій області Сергій Кримчук, за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 «Вбивство». Зараз призначено ряд криміналістичних експертиз для того, щоб довести причетність або непричетність літнього чоловіка до вбивства, який після скоєння злочину наклав на себе руки.


Переглядів: 4275
Поширень: 0