1 вересня о четвертій годині дня до правоохоронців Іллінецького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 73-річного пенсіонера про те, що ним у будинку його родички було виявлено труп господарки.

На Вінниччині пенсіонери діли спадщину до останньої краплі крові.

Як повідомив начальник Іллінецького райвідділу міліції Володимир Швець, приїхавши на місце пригоди, правоохоронцями було виявлено тіло 82-річної пенсіонерки з травмами в області голови. В ході проведення відповідних заходів підозра правоохоронців, щодо причетності у скоєнні вбивства, впала на родича покійної, який повідомив міліцію про злочин. Після усіх фактів, наведених працівниками міліції, чоловікові нічого не залишилось, як зізнатись у скоєному.

Як з’ясувалось, затриманий проживав на одному подвір’ї з рідною сестрою своєї дружини, яка померла місяць тому. Після смерті жінки між її чоловіком та рідною сестрою почались сварки за будинок. Сестра наполягала, щоб чоловік залишив будинок, який належав ще її батькам. На цьому ґрунті між літніми людьми виникла чергова сварка, під час якої чоловік вхопив цеглину та кілька разів вдарив нею жінку по голові. Аби відвести від себе підозри, чоловік закрив двері будинку на замок та почав ходити по сусідах, роблячи вигляд, що шукає родичку. Після невдалих пошуків, до яких залучились і сусіди, чоловік ніби випадково зазирнув у вікно та побачив, що жінка знаходиться у будинку. Тоді він викликав міліцію.

Зараз чоловік затриманий. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».


Переглядів: 3805
Поширень: 0