На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла потерпілого не було виявлено жодних ознак насильницької смерті, але інтуїція правоохоронцям підказувала, що смерть парубка - не випадковість. До того ж чоловік був роздягнений, а його порвана одежа знаходились поруч. Серед речей небіжчика не було ані документів, ані мобільного телефону, які б допомогли встановити його особу.

4 гриві та два мобільні телефони коштувало життя 24-річного чоловікаПоки правоохоронці встановлювали особу потерпілого, судово-медичний експерт з’ясовував причину його смерті. За висновком судового медика парубок помер від крововиливу у мозок, причиною якого є черепно-мозкова травма. Отже, сумніви правоохоронців щодо причин смерті молодої людини підтвердились.

Потерпілим виявився 24-річний непрацюючий житель одного з сіл Хмельницького району Вінницької області. Як з’ясувалось, 1 вересня він поїхав у Хмільник відпочити. При собі хлопець мав незначну суму грошей та два мобільні телефони. Саме вони допомогли правоохоронцям вийти на слід зловмисників.

Як повідомив начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого, співробітниками міліції було затримано 21 та 22-річних місцевих жителів. Йдучи вздовж лісосмуги, хлопці побачили, що неподалік спить молодий чоловік. Коли вони його розбудили, то зрозуміли, що він знаходиться в стані алкогольного сп’яніння, до того ж він виявився їхнім знайомим. Тоді хлопцям спало на думку пограбувати безпорадного чоловіка, а щоб він не надумав їх наздоганяти, зняли з нього одяг. Грабіжники забрали у потерпілого 4 гривні та 2 мобільні телефони. Коли лиходії почали йти з місця пригоди, то вирішили, що потерпілий може повідомити правоохоронців про пограбування та упізнати їх. Тоді вони повернулись та добили свою жертву.

Зараз підозрювані знаходяться під вартою. Відносно них порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яке карається позбавленням волі на строк від 7 до10 років.


Переглядів: 3731
Поширень: 0