Днями у Португалії був затриманий 34-річний чоловік, якого за скоєння злочину розшукували вінницькі правоохоронці з 2002 року.

В серпні 2001 року близько першої години ночі дві сімейні пари повертались додому з гостей. В цей час неподалік проїжджав автомобіль «Жигулі». Водій автомобіля зупинився, підійшов до перехожих та почав їх повчати, де і як вони мають ходити. В цей час з машини вийшло ще двоє молодиків, всі вони були в нетверезому стані, та між двома компаніями розпочалась бійка. Тоді водій автомобіля дістав з машини топорище та вдарив ним одного з перехожих чоловіків по голові, спричинивши йому тілесні ушкодження середньої тяжкості. Коли жінки викликали міліцію, двоє з нападаючих втекли. Водія потерпілі наздогнали та передали правоохоронцям.

Відносно затриманого було порушено кримінальну справу за ч. 3. ст.296 ККУ «Хуліганство», яка передбачає позбавлення волі від 2 до 5 років. Коли затриманому у 2001 році було пред’явлено обвинувачення, він порушив підписку про невиїзд та виїхав закордон. Спочатку до Польщі, а потім до Португалії.
Днями у Португалії розшукуваного було затримано. Зараз готуються матеріали на його екстрадицію. На України чоловікові все ж таки доведеться предстати перед судом.


Переглядів: 3178
Поширень: 0