На світанку 22 вересня в Києві чорний Subaru Forester на великій швидкості влетів у літній майданчик пабу (кут Сагайдачного і Ігоревської). Авто збило паркан з вазонами, намет закладу, після чого машину відкинуло в протилежну сторону дороги - в літній майданчик ресторану «Цимес». Там авто розбило металеву і дерев\'яну огорожу, розвернуло декілька столів, стільців і зупинилося, впершись у стіну. За версією прес-служби ДАІ, автомобіль спочатку врізався в один ресторан, а потім, водій, намагаючись втекти, здав назад і врізався в інший ресторан ... Водій 36-річний Руслан Годзєв втік. Машину кинув.

Почувши скрегіт гальм і гучні удари, на вулицю вибігли охоронці ресторану і сусіднього банку.

«В машині був молодий водій і дівчина-пасажир. Вони вийшли з авто і, як на мене, практично не постраждали. Як себе вели? Ну, ви знаєте, мені ще хочеться спокійно попрацювати, тому нічого говорити не хочу. Скажу тільки, хитало їх трошки, але від випивки чи від шоку, я стверджувати не буду», - розповів один з охоронців.

- На соточку тисяч "зелені" потрапив хлопчик, - засновниця закладу Олена Столярова, записує в блокнот збитки. - Антикварні меблі XIX століття, картини в дереві XVIII, старовинний комод.

"Цимес" - ресторан єврейської національної кухні. Працює шість років. Розташований на першому поверсі двоповерхівки на вул. Ігоревської на Подолі, в 200 м від Поштової площі. На вулиці - крита літня тераса зі столиками на 50 осіб. На вході відвідувачів зустрічає Цимес - скульптура кухаря-єврея, символ ресторану. Він має три зали: "Кімната тьоті Соні", "Єврейська вулиця", "Зал для некурящих". Легко пообідати можна за 45 грн, повечеряти - за 150 грн.

Опівдні розбитий "Субару Форестер" стоїть біля закладу. Міліціонери вантажать його на евакуатор. Робочі розгрібають розбиту цеглу, лагодять електромережу. У ресторан заходять відвідувачі.
Олена Столярова говорить, що спочатку джип влетів в розташований поруч книжковий магазин "Букініст". В\'їхав в ресторан, коли здавав заднім ходом.

За інформацією Газета.ua, Руслан Годзєв прописаний у Вінниці на вул. генерала Арабея. Має дачу в приміському селі Якушинці. У сільській раді кажуть, що вже кілька тижнів його постійно хтось розшукує.
Годзєв закінчив Вінницький національний технічний університет. За фахом - спеціаліст з автомобілебудування. Одружений, має дитину. З 2004 року очолює товариство "Вінторгпромстрой", яке бере підрядних на ремонти, - наливають підлогу, криють будинки, виготовляють фасади, встановлюють опалення, каналізацію, сантехніку.

Мобільний телефон Руслана Годзєва вимкнений. На роботі про нього теж нічого не говорять. Має водійські права категорії B. Стаж водіння - 15 років. Він - у переліку проблемних позичальників "Укрпромбанку". Його "субару" у кредиті.

"Володію всіма офісними програмами, бухгалтерськими, добре орієнтуюся по місту, готовий на відрядження по області та Україні, безаварійне водіння, без шкідливих звичок, уважний, порядний, виконавчий, організований, працелюбний, розгляну всі пропозиції по роботі", - пише про себе в резюме.
Кілька років поспіль Годзєв бере участь у всеукраїнських змаганнях з риболовлі, займає призові місця.

За інформацією:
http://gazeta.ua/index.php?id=354887&lang=ru
http://drugasmuga.com/news/emergency_zone/Subaru_17609.html


Переглядів: 6024
Поширень: 0