Днями до чергової частини Ленінського відділу міліції з міської клінічної лікарні надійшло повідомлення про те, що близько п’ятої години вечора в хірургічне відділення з ножовим пораненням в області шиї госпіталізована 22-річна місцева жителька.

В ході проведення відповідних заходів правоохоронцями було встановлено, що поранення потерпілій наніс рідний батько. Як з`ясувалось, того дня чоловік повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння. В цей час його дочка, яка перебуває у декретній відпустці по догляду за дворічною дитиною, поралась по господарству. Без буд-яких причин та пояснень чоловік вхопив ножа та вдарив ним по шиї рідну дочку. В цей час до кімнати, де майже не сталось лихо, зайшов чоловік потерпілої. Цим самим він врятував життя дружині. Чоловік кинувся до тестя, вихопив з його рук ножа та негайно викликав карету швидкої допомоги.

Як повідомив начальник Ленінського відділу міліції Віктор Сидоренко, зараз батько потерпілої затриманий. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч.2 ст.15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст 115 ККУ «Умисне вбивство».

Коли чоловік протверезів, то сам не повірив в те, майже не вбив власну дочку. Про те, що коїлось того дня він взагалі нічого не пам’ятає. Каже, що в усьому винна горілка.


Переглядів: 5221
Поширень: 0