Медичними експертами було встановлено, що смерть чоловіка настала від переломів кісток черепа несумісних з життям. Також на тілі потерпілого були виявлені численні тілесні ушкодження характерні для ДТП. Отже, спочатку усі зусилля працівників міліції були направлені на встановлення автомобіля та водія, який вночі збив людину та втік з місця пригоди. Однак, під час з’ясування більш детальних обставин загибелі потерпілого, версія з дорожньо-транспортною пригодою була відхилена. Зібрані факти вказували на те, що чоловіка вбили.

Як повідомив начальник Барського райвідділу міліції Петро Кушнір, підозра працівників міліції щодо причетності до вчинення цього злочину впала на 28-річного чоловіка, який проживав в одному селі з загиблим. Коли на порозі будинку підозрюваного з’явились люди у погонах, йому нічого не залишилось, як розповісти, що сталось насправді тієї ночі на дорозі.

Близько другої години ночі 28-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повертався додому з кафе, розташованого у сусідньому селі. В цей же час, разом із жінкою, з весілля повертався 54-річний потерпілий, у якого хворі ноги. Через свою хворобу, чоловік не міг довго йти, тому пройшовши певну відстань, присідав відпочивати. Оскільки до села було недалеко, жінка пішла уперед, а чоловік черговий раз присів на узбіччі дороги перепочити. Побачивши односельця, який сидить навприсядки, молодий чоловік підійшов до нього та запропонував свою допомогу, на що отримав відмову у грубій формі. Не стерпівши образу, молодий чоловік спочатку побив кривдника, а потім, знайшовши на узбіччі камінець, почав наносити йому удари по голові. Розлючений молодик бив чоловіка камінцем по голові до тих пір, поки той знепритомнів. Залишивши на узбіччі свою жертву, нападник пішов додому.

В будинку підозрюваного правоохоронці знайшли одяг зі слідами крові.

Зараз чоловік заарештований. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».


Переглядів: 4061
Поширень: 0