Це сталось 14 січня близько 14 години. Подія відбулась в приміщенні роздягальні спортивної зали на перерві між уроками . В цей час в приміщенні були учні 9 – го та 10 – го класів. До роздягальні увійшов підліток з іншого 9 – го класу і розпочав бійку зі своїм однолітком.

Один з старшокласників вирішив розборонити бійку і під час цього отримав удар важким предметом по голові . Як стало відомо , в кишені хулігана був пневматичний пістолет і саме ним він вдарив учня. Після цього підліток почав хаотично стріляти по присутнім в роздягальні.

Декілька учнів отримали незначні фізичні ушкодження. Старшокласник, який розбороняв бійку,  виявився спортсменом і зумів вгамувати розбишаку. На місце пригоди одразу виїхали працівники міліції і сьогодні за даним фактом проводиться розслідування .

Вже відомо , що цей 15 річний підліток з неблагополучної родини . Хлопець погано навчається і має погану поведінку. Він розповів , що пістолет купив давно в незнайомого чоловіка. З його батьками правоохоронці провели профілактичну бесіду. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.4.ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганські дії вчинені із застосуванням вогнепальної зброї)


Переглядів: 6310
Поширень: 0