Знову пожежа у центрі Вінниці: відселені 11 мешканцівЯк стало відомо, у будинку використовується газове пічне опалення. До однієї з квартир прийшли батьки господаря, аби протопити помешкання. Знову пожежа у центрі Вінниці: відселені 11 мешканців

За словами жінки, через деякий час виникло займання поблизу димовивідних шляхів, згодом полум’я з’явилось у туалеті. Не зволікаючи, вона покликала на допомогу сусідів та зателефонувала до оперативно-рятувальної служби.

До приїзду рятувальників вогонь встиг пошкодив 40 квадратних метрів перекриття та 30 квадратних метрів дерев’яного горища. На ліквідації пожежі було задіяно 19 чоловік особового складу та п’ять одиниць техніки.

Внаслідок пожежі найбільше пошкоджено три квартири. Міською владою мешканцям пошкоджених приміщень тимчасово було надано 15 місць у готелі. На засіданні виконавчого комітету міської ради найближчим часом буде розглянуто питання про надання потерпілим матеріальної допомоги.

За висновками фахівців, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газового пічного опалення.


Переглядів: 4190
Поширень: 0