7 лютого близько 12 години дня на автодорозі, яка проходить поблизу села Шолудьки Немирівського району, 38 – річний водій автомобіля «Деу – Ланос», житель Полтавської області міста Кременчук, не справившись із керуванням з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. В результаті автопригоди постраждав пасажир цього автомобіля, земляк водія, одного з ним року народження. Його з тілесними ушкодженнями середньої ступеня важкості було госпіталізовано у лікарню. Що стало причиною дорожньо - транспортної пригоди, наразі з’ясовує слідство.

Інша автопригода, в якій постраждав пішохід сталася у місті Гайсині. 70 – річний пенсіонер, житель села Семирічка раптово вийшов на проїзну частину дороги, де його збив автомобіль «ВАЗ 2101», за кермом якого знаходився 25 – річний місцевий житель. Як з’ясувалося, пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП він отримав закриту черепно - мозкову травму, перелом лівої голені та був госпіталізований до лікарні.

Державтоінспекція Вінниччини звертається до усіх учасників дорожнього руху з проханням не наражати себе на небезпеку, порушуючи правила дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України у Вінницькій області  


Переглядів: 5148
Поширень: 0