Трагедія сталась в одному з сіл Літинського району. Під час святкування 8 Березня 23-річна місцева жителька під час сварки вбила ножем свого старшого брата.

Як повідомив начальник Літинського райвідділу міліції Олександр Король, 8 березня о 17.30 по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від місцевого жителя одного з сіл району про те, що у власному будинку виявлено мертвим 29-річного чоловіка.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронцями було встановлено, що смерть потерпілого настала від проникаючого ножового поранення в області грудної клітини. В будинку знаходились матір потерпілого, рідна сестра та її двоє малолітніх дітей. Жінки розповіли правоохоронцям, що загиблий сам собі наніс ушкодження, які стали для нього смертельними. Дійсно, чоловік неодноразово намагався накласти на себе руки. За кілька днів до трагедії він вчинив спробу самогубства - намагався повіситись, але його врятували.

За висновком судово-медичного експерта смерть потерпілого настала від прямого проникаючого ножового удару у серце. Оперативникам одразу стало зрозумілим, що потерпілому хтось допоміг померти. Під час чергової розмови з родичками загиблого, сестра зізналась міліціантам у тому, що саме вона вбила брата.

В той день родина зібралась за святковим столом. Не обійшлося без пляшки міцного напою. Що ж за свято без музики? Чоловік увімкнув музику, але занадто гучно. На що сестра йому зробила зауваження. Адже, в хаті спали її маленькі діти. На цьому ґрунті між рідними людьми виникла сварка, під час якої жінка вхопила ножа, та вдарила ним чоловіка у груди. Удар виявився смертельним. Аби уникнути покарання, жінка викинула ніж у туалет та вигадала історію про самогубство брата.

Стосовно підозрюваної порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 ККУ «Навмисне вбивство».


Переглядів: 4563
Поширень: 0