20 червня до міліції зателефонував вінничанин, якій під час ранкової прогулянки з собакою біля свого гаража виявив труп невідомої дівчини. Тіло молодої жінки знаходилось під листами шифера. Увагу чоловіка привернуло те, що шифер який він напередодні складав за гаражем стояв притуленим до споруди.

На місце злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла потерпілої одразу стало зрозумілим, що дівчина померла насильницькою смертю в результаті асфіксії. За висновком судового експерта смерть потерпілої настала біля п’ятої години ранку від перелому під’язикової кістки.

Першочерговою задачею оперативників було встановити особу потерпілої, адже біля дівчини не було ні документів, ні телефону, ні особистих речей. Єдиною зачіпкою для працівників міліції стали татуювання на тілі померлої. На шиї дівчини було набите тату у вигляді листа конюшини, а на руці та спині латинськими літерами вірш про любов та щастя. Під час відпрацювання салонів тату міліціантам вдалось встановити, клієнткою якого салону була потерпіла і встановити її особу. Потерпілою виявилась 19-річна вінничанка, студентка другого курсу одного з вінницьких університетів. Про те, що напередодні трагедії дівчину бачили з молодим чоловіком, працівникам міліції розповів один з місцевих таксистів. Як з’ясувалось, він підвозив молодих людей у магазин та ломбард. Протягом кількох годин працівники міліції встановили особу молодого чоловіка, у супроводі якого знаходилась потерпіла, та на другу добу його затримали. Підозрюваним виявився 20-річний, раніше судимий за крадіжки, житель міста Вінниці. Коли на порозі його квартири з’явились працівники міліції, він одразу ж зізнався у скоєнні злочину та розповів про усі його обставини вчинення.

ОНОВЛЕНА ІНФОРМАЦІЯ:

Зі слів затриманого, близько дванадцятої години вечора він запросив потерпілу на прогулянку. На таксі вони поїхали за спиртним. Залишив таксист своїх пасажирів у Староміському районі Вінниці. Саме там і було виявлено тіло потерпілої.

За попередніми даними розслідування, молоді люди гуляли, розмовляли, а потім хлопцю не сподобалося, що його подруга сказала, що він занадто чуйна та м’яка людина, що він не може за себе постояти. На цьому ґрунті між ними виникла сварка. Затриманий стверджує, що дівчина його вдарила. Розлютившись, молодий чоловік вхопив дівчину за шию та почав душити. Коли вона впала на землю, нападник додушив її мотузкою, яку знайшов у траві. Аби приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло своєї жертви за гаражі, які знаходились неподалік від місця скоєння злочину, та прикрив її листами шиферу.

Раніше (29.06.11) ВЗГ УМВС України у Вінницькій області повідомляв:

Зі слів затриманого, близько дванадцятої години вечора він запросив потерпілу на прогулянку. Оскільки і хлопець, і дівчина були небайдужими до наркотичних засобів, під час прогулянки вони вжили нарковмісні речовини, яких їм виявилось замало. Аби дістати грошей на додаткову дозу, молоді люди зупинили таксі та поїхали до ломбарду, де дівчина здала свій мобільний телефон та одну золоту сережку. Потім водій таксі завіз їх до одного з магазинів міста, звідки вони повернулись з алкогольними напоями. Залишив таксист своїх клієнтів у Староміському районі Вінниці. Саме там і було виявлено тіло потерпілої.

Як розповів затриманий, він з дівчиною пішов прогулюватись нічними вулицями міста. Вони пили, вживали наркотичні засоби та дискутували на різні теми. Під час однієї з розмов дівчина сказала, що її співрозмовник занадто чуйна та м’яка людина, що він не може за себе постояти. На цьому ґрунті між ними виникла сварка, під час якої дівчина вдарила хлопця. Розлютившись, молодий чоловік вхопив дівчину за шию та почав душити. Коли вона впала на землю, нападник додушив її мотузкою, яку знайшов у траві. Аби приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло своєї жертви за гаражі, які знаходились неподалік від місця скоєння злочину, та прикрив її листами шиферу.

Як повідомив начальник Управління карного розшуку УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, зловмисник за «гарячими слідами» був затриманий. Стосовно нього порушена кримінальна справа за ст.115 Кримінального кодексу України – «Вбивство».


Переглядів: 7890
Поширень: 0