67-річна мешканка села разом з 71-річним односельцем повертались додому з святкування Івана Купала, рухаючись по узбіччі проїжджої частини. Водій іномарки збив двох людей та втік з місця пригоди, залишивши потерпілих без допомоги. Від отриманих ушкоджень жінка померла на місці пригоди, а чоловік з тяжкими травмами госпіталізований до реанімаційного відділення Бершадської районної лікарні. За попередніми даними, у нього перелом руки та грудної клітини, закрита черепно-мозкова травма.

За повідомленням в.о. начальника ВДАІ Бершадського РВ УМВС Віталія Турулька, працівники ДАІ затримали 45-річного підозрюваного в селі Яланець близько 5-ї години ранку. Він перебував за кермом автівки та, побачивши працівників міліції , намагався втекти. За попередніми даними, підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння, зразки його крові відправлено на експертизу.

Відповідно до ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації дорожнього руху особами, що керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого ) слідчим управлінням УМВС в області порушено кримінальну справу. Підозрюваному загрожує до ув’язнення строком від 3-х до 8-и років. Розслідування триває.


Переглядів: 9375
Поширень: 0