панорама Миколаївської дерев\'яної  церкви

Наприклад, користувачі зможуть побачити Миколаївську дерев’яну церкву або річку Південний Буг з Київського мосту, побувати на площі Незалежності або у вінницькому Парижі.

панорама річки Південний Буг

панорама вінницького Парижу

Відзнято практично весь центр, основні вулиці та пішохідні зони Вінниці. Мешканці міста зможуть знайти на панорамах свої будинки та улюблені місця, а люди, які у Вінниці ніколи не були, отримають про неї повне уявлення. Посилання на знімок легко надіслати, наприклад, друзям з іншого міста. Панорами також допоможуть дізнатися, як виглядає незнайоме місце, або заздалегідь з’ясувати, чи є поруч з потрібною будівлею паркінг.

Зйомку Вінниці в кінці травня – на початку червня минулого року провели партнери Яндекса — "Компанія neq4". Панорамомобіль проїхав 253 кілометри і зробив близько 28 тисяч знімків, з яких вийшло 6935 кругових панорам. Вони доступні на maps.yandex.ua та в мобільній програмі Яндекс.Карти для iOS та Android. Крім Вінниці, на сервісі можна побачити панорами ще 57 українських міст.

Панорами було запущено 10 вересня 2009 року як доповнення до сервісу Яндекс.Карти. Зйомка панорам проводиться в основному з автомобіля, а там, де проїхати на машині не можна, фотографи сідають на велосипед або просто переносять камеру вручну. Щоб відобразити на кругових панорамах ціле місто, потрібно зробити декілька тисяч знімків. Панорами для України з’явилися 18 березня 2010 року, а першим містом на них став Київ.

Про те. як відбувалися зйомки у Вінниці можете прочитати тут.



Переглядів: 18512
Поширень: 0