Напевно, кожен погодиться, що викачування файлів з Інтернет – це не завжди швидко. Наприклад, зберегли Ви на свій e-Disk документи на підпис, приїхали в офіс і давай терміново викачувати файли один за іншим. На це піде мінімум 10 хвилин. А якщо завтра іспит і Вам терміново потрібний відсканований конспект? Адже це вам не просто документ з папки в папку перекинути – на кожен файл доводиться близько трьох операцій: виділити його, викачати і зберегти потім в потрібну директорію, серед інших тематичних документів. А що робити, якщо на Вашій віртуальною флешці 30 таких файлів або більше? Страшно представити, скільки часу піде на їх завантаження.

Щоб позбавити своїх користувачів від подібних проблем, e-Disk запускає нову зручну функцію – можливість викачувати всі файли і відразу в один клік. Принцип дії до смішного простий: зайшовши на свою віртуальну флешку, досить вибрати необхідні файли, натиснути кнопку «Викачати все» і вказати місце збереження. Всі вибрані файли опиняться на Вашому комп\'ютері в ZIP-архіві, який підтримується всіма популярними програмами-архіваторами, так що переглянути викачане не спричинить труднощів.

Тепер, коли на віртуальній флешці поміщається в 4 рази більше файлів, «Викачати все» не тільки полегшить роботу з e-Disk, але і заощадить дорогоцінний час. І не важливо, скільки файлів потрібно завантажити - один, два або двадцять.

Довідка про віртуальну флешку e-Disk
e-Disk - це віртуальна флешка об\'ємом 4 Гб для зберігання інформації в Інтернеті. У вересні 2008 року e Disk безкоштовно отримали всі користувачі української електронної пошти FREEMAIL, а також ті користувачі Мережі, які зареєстрували акаунт УКРНЕТ. Абоненти сервісу можуть безкоштовно зберігати на e-Disk будь-яку кількість файлів протягом необмеженого періоду часу і ділитися файлами з іншими користувачами, яких самі ж вибирають. Важливою перевагою сервісу є його розміщення в українській мережі UA-IX.


Переглядів: 3547
Поширень: 0