Адже скоро 8 березня –найжіночий день року. ОРАКУЛ вирішив порадувати милих жінок і приготував свій подарунок до улюбленого свята - новий сервіс ТЕСТОТЕКА. Тепер не потрібно розшукувати цікаві тести в Мережі, журналах, адже ТЕСТОТЕКА від Оракула пропонує цікаві тести про кар\'єру і особу, відносини і життя, та і просто прикольні і розважальні тести.

Проходити тести ми полюбили ще в дитинстві – різноманітні «Хто твій друг?» і «Хто тобі подобається?» постійно передавалися з рук в руки, а результати бурхливо обговорювалися. А дехто захоплюється тестами до сих пір – адже завжди цікаво відслідкувати власний розвиток або дізнатися секрет своєї чарівності. Але як же це незручно – заглиблюватися в бездонні надра Мережі заради пошуку цікавих тестів або купувати громіздкі збірники тестів на всі випадки життя! Такі книжки далеко не понесеш, та й тести можуть повторюватися.

А ось відвідувачки Оракула позбавлені від таких проблем – набрали просту електронну адресу testoteka.ukr.net, і сайт відкриває перед ними гостинні двері у величезний світ online-тестів.

Чом би не пригадати дитинство і не протестувати один одного у веселій компанії? Наприклад, дізнатися, на який фрукт ви схожі або про що говорить ваш стиль. А хочете «прочитати» думки другої половинки? Або провести тест-вечірку на 8 березня для себе і подруг? Скільки завгодно і у будь-який час – можна навіть зберігати результати в свій аккаунт і порівнювати їх, повторно проходячи вподобані тести.

Хочете блискучої самореалізації? З ТЕСТОТЕКОЮ від Оракула легко дізнатися, що принесе вам успіх і славу. І дізнайтеся заразом – а раптом у вас таємна пристрасть до подорожей? Невже правда? Тоді марш на відпочинок – дорога в незвідане чекає! До того ж, після трудових буднів вам стане в нагоді таке хобі. А може, ви боїтеся нового колективу або першого побачення? Тоді разом порозважайтесь тестами за столиком в кафе. Одразу ж пізнаєте один одного ближче.

І головне - ТЕСТОТЕКА не тільки розкриє найцікавіші куточки Вашого внутрішнього світу, але і допоможе в спілкуванні і урізноманітнить ваше дозвілля. Вам залишається тільки скористатися цим.


Переглядів: 3149
Поширень: 0