Професійний гравець в покер, який є членом команди PokerStars від України, у 2014му році не лише блискуче грав у покер та багато подорожував світом, але і приймав участь у телевізійному шоу «Кріт», яке транслювалось на телеканалі ICTV. Заради участі в цьому шоу відомий покерист навіть відмовився від участі у кількох важливих подіях в покерному світі, в тому числі від участі у 45й серії WSOP.

Однак, вистачило Євгена ненадовго - він зміг протриматись лише три епізоди.

УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ

Невеликий екскурс. Шпіонське реаліті-шоу «Кріт» розпочалося на телеканалі ICTVнаприкінці 2014го року (24го жовтня). Це шоу вже побувало у 17ти країнах світу і нарешті дісталося до України. Зміст шоу полягає в тому, що протягом десяти тижнів дванадцятеро щільно відібраних учасників мають проходити різні випробування в боротьбі за головний приз - півмільйона гривень. До того ж, серед учасників шоу є так би мовити «кріт» - таємний агент, шпигун від організаторів шоу. Для того, щоб не вилетіти з шоу, треба визначити «крота». Кожного тижня з проекту вибуває один з учасників, що дає найменшу кількість правильних відповідей про «крота» у підсумковому анкетуванні - відповідно, саме цей учасник найменше здогадується про те, хто є «кротом».

Багато хто вважає проект досить цікавим, хоча сам Євген не виявляв у ньому особливої активності. Професійний гравець у покер не зміг впоратись з конкуренцією, не допомогли йому визначити «крота» навіть його здобуті в покері навички. Хоча варто додати, що витривалості в нього достатньо.

Перші епізоди реаліті-шоу демонстрували Качалова в костюмі крокодила, що в черговий раз продемонструвало креативність реклами PokerStars. Останній епізод був для Євгена зовсім нелегким - він був вимушений терпіти удари током, втрату щасливого піджака, а також присутність живого лева.

Наприкінці шоу учасники зіграли партію в покер, під час якої професійний гравець в покер Євген Качалов влаштував справжній майстер-клас для своїх суперників за проектом. Нажаль, Качалову не вдалося викрити блеф - на анкетуванні він надав найменшу кількість правильних відповідей про «крота» і був вимушений залишити проект.

Також, офіційний сайт телеканалу ICTVрозмістив інформацію щодо проведення веб-конференції з участю Євгена Качалова, де глядачі задавали свої запитання, а найцікавіші відповіді Євгена було пізніше опубліковано.

Сам Качалов визнає:

- «Кріт» - це дійсно унікальний, страшний, веселий, але цілком незабутній досвід, який приніс мені безліч задоволення. Я дуже радий, що мені довелося прийняти в ньому участь. Звичайно, там були і трохи дивакуваті речі, які нам доводилось робити, але безпека була на найвищому рівні. Життя в таких умовах не було простим, оскільки ми не могли спілкуватись із зовнішнім світом, наше спілкування обмежувалось одне одним. Всі засоби для зв\'язку рідними та близькими в нас відібрали - інтернет, телефон, і навіть гроші.

- Чи мали Ви змогу грати в покер на проекті?

- Кожен день на проекті був абсолютним сюрпризом, тому треба було бути готовим до будь-якого розвитку подій. Коли я перебував на проекті, я навіть зовсім забув про покер, оскільки був повністю зосереджений на іншій грі. Це було випробування для моїх нервів, але в той же час це було досить весело. Я відчуваю, що тепер маю нових друзів з кола знімальної групи та учасників проекту.

- Що стало для Вас найважчим випробуванням в межах реаліті-шоу?

- Найжорсткішим випробуванням для мене стала та частина шоу, в якій сплювали наші речі. Спочатку ми думали, вони блефують. Це був величезний шок для всіх учасників проекту, і велику частину з того, що відбувалось тоді за кулісами, не показали по телевізору. Це був дуже потужний психологічний шок, після якого треба було кілька днів на те, щоб прийти до себе.

- Які відчуття були після повернення з шоу додому?

- Після того, як я покинув шоу, було дуже непросто повернутись до нормального життя. Довелось буквально перебудовувати власні мізки та пристосовувати їх до реальності. Це був забавний і навіть сюрреалістичний досвід, який я завжди буду цінувати. Але навряд я би погодився повторити його знову.

- Чи змінилось щось у твоєму житті після повернення з шоу? Чи вдалося тобі побороти деякі свої страхи завдяки всім випробуванням?

- Дійсно, на шоу мені доводилось робити багато речей, які я ніколи не став би робити в реальному житті - спати в стозі сіна на скотному дворі, сісти на електричний стілець, погодитись віддати свої речі для спалення та інші психологічні випробування. Також я зрозумів, які наслідки можуть мати такі психологічні речі, і що треба бути з ними охайним, оскільки вони можуть суттєво вплинути на майбутнє. Зараз я впевнений в тому, що можу побороти багато своїх страхів, навіть ті, з якими мені не довелось стикнутись під час зйомок.

РЕАЛЬНЕ ЖИТТЯ

Варто зазначити, що все ж найважливішою подією 2014го року Євген вважає не свою участь у проекті «Кріт», а своє знайомство з дівчиною:

- Гадаю, зустріч та знайомство моєї неймовірної дівчини з моїми друзями навесні стала найважливішим моментом цього року для мене. Ми дуже щасливі разом, і це чудово, що вона може корегувати свій графік щоб відправитись у шалені мандри разом зі мною.

- Ти багато мандрував у 2014му році. Розкажи про найцікавіший досвід, який ти отримав у різних куточках планети.

- Цього року я мав безліч цікавих подорожей. Найяскравіша пригода - це, мабуть, подорож всією Україною, після завершення зйомок реаліті-шоу «Кріт». Більшу частину часу, яку я проводжу в Україні, я за звичаєм залишаюсь у Києві. Але цього разу я хотів розширити свої горизонти, і тому протягом місяця я подорожував Львовом, Харківом та Одесою разом з моєю дівчиною. Я сподіваюсь в найближчому майбутньому побачити багато нових країн і міст, оскільки я був просто в захваті від всього побаченого. Кожне місто має абсолютно унікальну атмосферу та душу, це викликає неповторні відчуття. Крім України запам\'ятались також подорожі до Японії, Грузії та Південної Кореї.

Чи сподобалась вам учать Євгена у проекті «Кріт»? Чи такої поведінки ви від нього очікували? Поділіться своїми думками в коментарях.


Переглядів: 3602
Поширень: 0