Якщо ви плануєте подорожувати по Україні - не покладайтесь на випадок, а краще зазирніть в розділ «Погода на дорогах» на POGODA.ukr.net, щоб уточнити погодні умови по всьому маршруту - дані про температуру повітря, хмарність, опади, атмосферний тиск, силу та напрямок вітру.

«Погода на дорогах» прокладе для Вас найкоротший або найшвидший шлях, розрахує довжину всього маршруту в кілометрах, відстань між окремими населеними пунктами і орієнтовний час прибуття в кожен. Для цього потрібно вказати у відповідних полях початковий і кінцевий пункти, дату і час виїзду, проміжні точки. Можна навіть вибрати середню швидкість руху по різним типам доріг. Ви також побачите свій маршрут на карті і дізнаєтеся погоду в різних пунктах на шляху, навівши на них мишкою.

«Найголовніше в новій послузі - це можливість «передбачати» погоду на той час, коли доведеться проїжджати певний населений пункт або дорожню ділянку. Це допоможе уникнути несподіваних затримок у дорозі» - говорить Дмитро Чекед, бренд-менеджер ресурсу POGODA.ukr.net.

POGODA.ukr.net бажає вам приємної подорожі і «ні цвяха, ні жезлу»!


Переглядів: 2738
Поширень: 0