10 червня 2010 р. на сайті журналу Marketing Media Review відбулася онлайн-конференція за участі представників національного інтернет-порталу UKR.NET.

На питання аудиторії відповіли керівник відділу маркетингових комунікацій компанії «УКРНЕТ» Ірина Семенченко та директор бренд-консалтингового агентства «Слідопит» Вадим Пустотін.

Упродовж конференції спікери в режимі онлайн відповідали на питання стосовно нової маркетингової стратегії бренду й напрямів розвитку порталу UKR.NET.

Основною темою обговорення стала заява про те, що портал UKR.NET має намір стати найпопулярнішою стартовою сторінкою українських Інтернет-користувачів.

Під час конференції спікери пояснили маркетингову стратегію порталу UKR.NET, розповіли про його переваги в якості стартової, порівняно з пошуковими системами і відповіли на актуальні питання.

Зокрема, аудиторію конференції цікавили плани національного інтернет-порталу UKR.NET, про які розповіла керівник відділу маркетингових комунікацій компанії Ірина Семенченко: "Ми працюємо над новинками в межах існуючих сервісів. Наприклад, зараз готуємо випуск нової версії пошти, інтерфейс якої буде працювати швидше за будь-яку іншу пошту, в тому числі й поштових клієнтів. Розвиваємо також новинний сервіс. Запускаємо новий сервіс погоди, який буде надавати інформацію про погодні умови в усіх населених пунктах України, включаючи села (більше ніж 30 тис. точок), і в 100 тис. міст по всьому світу” .

А на питання про причини вибору напрямку маркетингової атаки Вадим Пустотін відповів: "Висновок про те, що портал у якості стартової сторінки більш зручний, ніж „пошукач”, зроблений на основі результатів проведених досліджень. Особливий внесок у розуміння переваг порталу в якості стартової сторінки зробили респонденти, які раніше починали використання Інтернету з „пошукача”, а потім самі прийшли до того, що портал зручніший”.

Інтернет-конференція викликала хороший резонанс – спікерам було поставлено більше 25 питань.

Підсумки конференції можна проглянути на сторінці сайту: http://mmr.net.ua/news/newsid/20071/index.html


Переглядів: 2566
Поширень: 0