Корпорація Google найближчим часом представить власну соціальну мережу під назвою Google Me.

Про це написав у своєму мікроблозі в Twitter засновник соціального ресурсу Digg Кевін Роуз, пославшись на "вельми достовірне джерело".

Роуз повідомив, що Google Me може стати конкурентом Facebook. Автор блогу газети The San Francisco Weekly Алексія Цоціс відзначила, що подібний метод розповсюдження інформації про новий продукт Google є незвичайним, адже Роуз не є співробітником корпорації.

У Google вже є соціальна мережа під назвою Orkut. Вона була запущена в 2004 році і до теперішнього моменту володіє більш ніж 100 мільйонами зареєстрованих користувачів. Вона користується великою популярністю в Бразилії та Індії, де в неї більше 70% аудиторії.

У лютому 2010 року Google представив соціальний сервіс Buzz, який передбачає можливість ділитися інформацією з іншими користувачами через поштовий сервіс Google Mail. Доступ до сервісу автоматично отримали всі користувачі пошти Google, що призвело до великої кількості скарг від людей, які не бажали працювати з Buzz. В результаті Google відключив автоматичний доступ до Buzz.


Переглядів: 2264
Поширень: 0