З яких сторінок українські користувачі найчастіше розпочинають використання Інтернету? За даними щомісячного звіту bigmir)net «Глобальна статистика українського Інтернету», у червні в трійцю лідерів традиційно ввійшли google.com.ua, ukr.net, yandex.ua. При цьому якщо у червні кількість переходів з ukr.net зросла на 10 % порівняно з травнем, то з google.com.ua та yandex.ua – упала на 5,84% и 6,79% відповідно.

У липні, за даними статистики, кількість користувачів, котрі бажають установити портал ukr.net своєю стартовою сторінкою, збільшилась на 10 %, порівняно з травнем 2010 р.

Схоже, що рекламна кампанія національного інтернет-порталу UKR.NET, направлена на лідерство в якості стартової сторінки, приносить перші результати. Наприкінці травня портал UKR.NET заявив о своїх намірах стати найпопулярнішою стартовою сторінкою українських Інтернет-користувачів завдяки донесенню раціональних переваг своєї зручності в якості стартової. На UKR.NET зібрані найбільш популярні Інтернет-сервіси: пошта, новини, погода, пошуковий сервіс, каталог Інтернет-магазинів, робота, гороскопи, кіноафіша, телегід, знайомства.

Довідка.

Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind).

Денна аудиторія (українських Інтернет-користувачів) UKR.NET переважає аудиторію будь-якого іншого українського Інтернет-порталу практично вдвічі. UKR.NET також є порталом із високим рівнем лояльності – кількість лояльних користувачів UKR.NET у 2,5 рази більша за аудиторію інших українських Інтернет-порталів.

На порталі UKR.NET зібрано оптимальний набір найпопулярніших та найбільш запитуваних багатьма українськими користувачами сервісів: новини, пошта, погода, каталог Інтернет-магазинів, персональний сервіс закладок та ін.


Переглядів: 3220
Поширень: 0